פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      פעם שחקן כדורגל, היום מעצב פנים: דירה בתכנון אמיר שלח

      יש בה עיצוב נעים הודות לבחירת חומרים וצבעים רכים ומרפסת שחושפת נוף עירוני כובש. דירת דופלקס בגבעתיים שמעניקה לדיירים רגעים של אושר

      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      סגנון נקי ומודרני בלי מניירות מיותרות (צילומים: רגב כלף)

      אחד מהדברים הבולטים ביותר בדירת הדופלקס הגבוהה בה הזו שממוקמת באחד ממגדלי גבעתיים, הוא החוץ. נוף עירוני שמגיע עד קו החוף חודר פנימה דרך מרפסת רחבת ידיים עם תקרה גבוהה שצמודה לסלון ומהפנט את העין כשבמפלס העליון של הדירה, ביחידת ההורים, נגלה אותו הנוף במלוא יופיו לעיני הדיירים שמתעוררים כאן. הסגנון שנבחר לבית על ידי מעצב הפנים אמיר שלח (שחקן הכדורגל בדימוס), והוסכם על המעצב והדיירים, היה נקי ומודרני ככל האפשר, אבל במהלך עיצוב הדירה התברר שבחירת הסגנון הייתה נכונה מבחינה פרקטית, אבל לצורך יצירת תחושת חום בבית, שגם אותה ביקשו הדיירים, מוכרחים להוסיף אלמנטים "מחממים" שפוזרו בהתאמה רבה בחללים השונים.

      כך, עם הכניסה לדירה בולט קיר גרם המדרגות שמוביל למפלס העליון ועשוי מלבני פירוק מקומיות, והקיר ומדרגות העץ שתלויות עליו מתחברים בהרמוניה עם רצפת שיש לבנה במראה סופר מודרני. לבני הפירוק שולבו גם בסלון כמסגרת למסך הפלזמה ובמטבח, השילוב בין מודרניזם לבין מראה קלאסי בולט במיוחד ונותן ללב הבית מראה ייחודי. לחזית ארונות המטבח שבוהקים בלובנם, ואותם משלים משטח אבן קיסר לבן, נוסף ארון עשוי עץ טבעי שתוכנן לכיסוי כל אורך הקיר שגובל עם פינת האוכל הלבנה שמיועדת ל- 6 בני המשפחה. נוכחותו של הארון בחלל אפשרה למעצב הפנים לבחור בנברשת וינטג' שתלויה מעל השולחן ומתאימה כמו כפפה. בארון שפע של מקומות אחסון שמשלימים את ארונות המטבח ודלת נסתרת שמובילה לחדרי השינה, והוא בעצם יוצר הפרדה בין האזור החברתי לאזור הפרטי של הילדים - שלוש בנות ובן בוגר. אלה משתלבים יחד עם המפלס העליון של ההורים לדירה שהיא כולה מלאכת מחשבת, ערבוב נכון של סגנונות ונוף עירוני משגע.

      לאינדקס קיר לבנים; לאינדקס מדרגות מעוצבות
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      צבעים רכים ועדינים המעניקים תחושה של שלווה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      מדרגות עץ "מרחפות" מובילות לקומת חדרי השינה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      המטבח ממשיך את הצביון העיצובי הרווח בשאר חלקי הבית
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      מהמדרגות האווריריות אפשר לראות את הסלון
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      חדר שינה עם יחידות רחצה צמודה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      פרטי נגרות בעיצוב אישי בחדר הרחצה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      קיר פסיפס, רהיט עץ וכיור קרמי
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      חדר ארונות חלומי
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      חדר שינה נוסף שעוצב בגוונים כהים
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      חדר הרחצה הסמוך עוצב באותה פלטה צבעונית
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      קיר מעניין ומשעשע בשירותים
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      חדר ילדים מתוק עם חצי קיר של טפט המאפשר לחדר להיות מעוטר במידה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      המרפסת מעניקה נוף אורבני עצום
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      אזורי הישיבה במרפסת הופכים אותה לחדר גדול בבית עם תקרה מאוד גבוהה
      פנטהאוז בגבעתיים בעיצוב אמיר שלח (בנין ודיור , רגב כלף)
      פינת אוכל נוספת ממוקמת במרפסת