פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מפרגנים לילדים: דירה שתוכננה במיוחד לדור הצעיר

      חדרי שינה מרווחים במיוחד, אמבטיות צמודות ואפשרות לנגן כמעט כל שעות היממה. ספק אם הילדים בבית הזה יפרחו בקרוב מהקן

      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      קומת הבן הגדול בקומה הגבוהה של הבית (צילומים: טל ניסים)

      הבית האמור ששוכן בפתח תקווה, הינו חצי מבית דו-משפחתי שלא שופץ מאז הכניסה אליו, לפיכך כלל הפרוייקט שיפוץ מלא של הבית, מהמרתף ועד קומת הגג. היות והילדים גדלו, הוחלט להעניק לכל אחד "ממלכה" משלו שתעוצב בהתאם לאופי, החלומות והרצונות שלו. כך קיבל כל ילד חופש בחירה, במגבלות התקציב כמובן.

      הקו המנחה לתכנון של סטודיו לאדריכלות - טל ניסים, היה שכל "ממלכה" תכיל פינת שינה, פינת עבודה, פינת אירוח וחדר רחצה. שני הבנים הגדולים התמקמו בקומת הגג שחולקה לשניים. לבן הגדול נבחרה פלטת צבעים בגווני חום כהה באווירת לופט עם ריהוט מעץ ממוחזר. לבן השני נבחר שילוב של חומרים מודרניים, תעשייתיים משהו, כשאת הצבעים מובילים הבריקים האפורים ונגיעות של אדום בשולחן העבודה.

      בקומה א' מוקמה ממלכת ההורים בה המיטה במרכז החדר והיא נתמכת בקיר לבנים ומאחוריו תוכנן חדר ארונות פתוח המאפשר גישה נוחה משני צדדי המיטה, לה ולו. חדר הרחצה של ההורים בגווני שחור ולבן כאשר הספסל ורצפת המקלחון המרווח חופו בעץ איפאה המעדן את הקונטרסט לבן/שחור.

      לנסיכה בת ה-14 עוצבה "ממלכה" בגווני לבן השולט במרחב ונגיעות של שחור ואדום ממתנים אותו עם פריטי ריהוט בסגנון וינטג' אופנתי במראה עתיק. בקומה זו בין חדר ההורים לחדר הילדה, מוקמו חדר הכביסה ופינת העבודה כשטח הפרדה.

      מרחב קומת הכניסה כולל מטבח, פינת אוכל וסלון אירוח ללא טלוויזיה. מרחב זה הוא מקום ה"ביחד" והמפגש הממלכות לכל בני הבית. קומת המרתף מהווה מקום מפגש נוסף למשפחה ובו נמצאת הטלוויזיה, מערכת הקולנוע הביתית והממ"ד.

      התקציב נוהל בקפדנות יתרה ונעשו ויתורים מסוימים כגון ההחלטה לא להחליף את כל חלונות האלומיניום הקיימים (כחולים) כדי לאפשר חופש פעולה ובחירה בשאר האלמנטים.

      לאינדקס צבעים וטפטים לבית; לאינדקס בנייה ועבודות בעץ
      לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      החללים הציבוריים בקומה המרכזית ממנה יורדים או אולים לחדרי השינה הפרטיים
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      כתם צהוב בפינת הישיבה בסלון
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      מטבח יחסית קטן לעומת שאר חללי הבית
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      פינת האוכל מוארת מגופי תאורה בצורות של בלונים
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      קיר לבנים תומך ביחידת ההורים
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      חדר הרחצה צמוד ליחידת ההורים - שילוב של אבן שחורה ועץ
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      החדר של הילדה מתכתב עם סגנון קלאסי
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      חדר רחצה של הילדה עם הדפס בלרינה על דלת הכניסה
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      חדר שינה ופינת עבודה באחד מחדי הילדים
      בית בפתח תקווה, עיצוב ואדריכלות סטודיו טל ניסים (בנין ודיור , טל ניסים)
      זווית נוספת של אותו החדר