מעץ ולא כפרי: בית משפחתי וחם לאירוח הנכדים

מדלת הכניסה ועד חדרי הרחצה - הבית שעוצב על טהרת עץ בלי שום אזכור לסגנון כפרי. הדיירים ביקשו חללים מזמינים לארח את הנכדים וקיבלו בית מודרני, נעים וחמים

  • עיצוב פנים
אתר בניין ודיור
סלון נעים פתוח לחצר (צילומים: אביב קורט)

הבית עוצב על ידי מעצבת הפנים עינב גלילי שיצרה סביבת מגורים עבור זוג מבוגר שביקש בית פונקציונלי ופרקטי, שמותאם לגיל השלישי. סגנון העיצוב נגזר מרצונם ליצור בית מודרני עם קווי עיצוב נקיים, אך עם זאת - שישרה תחושה חמימה, לא מנוכרת וקרה. בית בעל מרחבים גדולים ומזמינים שיוכל להכיל את כל הנכדים, עם הרבה אור טבעי ופתחים גדולים שיוכלו לחבר בין החוץ והפנים.

על מנת לענות על הדרישות הללו נבחר לשלב בבית עץ כאלמנט הדומיננטי בבחירת החומרים: קירות הסלון שחופו בעץ מהווים מסתור למזגנים האנכיים, תוחמים את הסלון בחלל הגדול ומשרים אווירה אלגנטית, חמה וביתית.

קיר סרגלי העץ, מלבד היותו חוצץ בין המטבח לכניסה, משמש גם לטלוויזיה מכיוון האי במטבח, וגם כפונקציית אחסון. הקיר מהווה אלמנט עיצובי מרכזי הנראה מכל איזור בחלל הציבורי. במטבח שולבו של ארונות לבנים המסמלים את הקו הנקי, עם אי במרכז שנבנה מעץ אלון ומביא איתו את המראה הטבעי החם.

לאינדקס בנייה ועבודות עץ; לאינדקס פתרונות אחסון למטבח
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

טוב לדעת (תוכן מקודם)

מקריחים? אפשר לחזור לשיער שופע - בהנחה מיוחדת לזמן מוגבל

חברת איילת גייר
לכתבה המלאה
מדלת הכניסה ועד לפינת הישיבה - הכל פה עץ
סלון בין שני קירות מחופים בעץ
בנין ודיור אביב קורט
עמדת אודיו וידאו שנעשתה בעבודת נגרות מיוחדת
עמדת הטלוויזיה המשמשת כמקום אחסון משקאות
אי מעץ במטבח ופינת אוכל תואמת
נגיעות של עץ כדי להמנע ממראה כפרי וכבד
קוריאן לבן מעניק תחושה נקייה וסטרילית למטבח
פינת ישיבה אינטימית
עיצוב חדר הרחצה ממשיך את הצביון הכללי של כל הבית
אמבטיה פרי סטנדינג בנוסף למקלחון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully