קופסת תכשיטים: הצצה לדירה נוצצת במיוחד

הילדים עזבו את הקן והשאירו את ההורים להשתולל לבד בבית. התוצאה: חלוקת חדרים שונה ומותאמת לזוג ובעיקר, שימוש נועז בצבע זהב

  • עיצוב פנים
  • זהב
ספיר סתיו
ספות גדולות ומוזהבות ניצבות זו מול זו כמו שני גבירים (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)

הנה סיפור שנראה כמו לקוח מהסרטים. זוג מתבגר שילדיהם עזבו כבר את הבית, החליטו לחזור לדירתם הראשונה אותה עזבו לפני יותר מארבעים שנה לטובת הבית הגדול שבו הקימו משפחה. הדירה המקורית כללה סלון ושלושה חדרי שינה אליהם הוביל מסדרון צר אבל ביעוד החדש של הדירה הדרישות השתנו. הזוג ביקש לעצמו אזור חברתי נוח לאירוח הילדים והנכדים שיכלול סלון, פינת אוכל ומטבח מודרני ולצד אלה גם יחידת שינה לעצמם ועוד חדר שינה קטן עבור מבקרים ונכדים.

השניים פנו אל מעצב הפנים אורון מילשטיין, וכך הוחלט על מספר שינויים משמעותיים. ראשית, הוחלט לבטל לחלוטין את המסדרון, מה שהעניק לסלון רוחב נוסף ואת הדלתות לחדר השינה ולחדר הנכדים לפתוח בקיר הרוחבי של הסלון. בנוסף, הוחלט להצמיד את השירותים שהיו בדירה אל אזור השינה של ההורים וכך ליצור יחידה נפרדת, מה שאפשר "לגנוב" שטח קטן מהמטבח ובו לקבוע את שירותי האורחים.

קירות לבנים בשילוב עם גוונים משתנים של אפורים מהווים רקע לריהוט שנבחר על פי טעמה של הדיירת שמעדיפה את המראה המוזהב ולאלה נוספו ספות בצבע שמפניה ופריטים מוזהבים רבים, שיחד עם רהיטים בגוון עץ טבעי מעניקים לבית את האווירה החמימה אותה ביקשו לעצמם הדיירים.

לאינדקס פינות אוכל; לאינדקס וילונות מעוצבים
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

עוד בוואלה! NEWS

צפו: מה קרה כשנסיכות האינסטגרם של ישראל נפגשו למשימה מיוחדת?

לכתבה המלאה
ארון הכלים מזכוכית תומך בתפאורה המהודרת שבסלון (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
(צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
פינת אוכל גדולה ומרווחת מקבלת זריקת צבע הודות לתמונה דרמטית בקיר הסמוך (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
את אזור המטבח החליטו הדיירים לעצב בצורה מתונה ורגועה (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
המטבח מחולק לשניים: אזור עבודה וממול, בר ישיבה שעוצב בדיוק באותה השפה (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
משטח עבודה ארוך ונוח להתנהלות (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
מכשירי החשמל לרבות המקרר, הותאמו לעיצוב הכולל של החלל האמור (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
באחד הקירות שבסלון מסתתרת דלת המובילה ישירות ליחידת השינה של הדיירים (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
חדר השינה אמנם לא מוזהב אך הכי קרוב שאפשר (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)
חדר הרחצה אובזר בפריטי העיצוב היוקרתיים של "פרונסטי" (צילום: בנין ודיור, דולב תדהר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully