סיכויים קלושים שתמצאו כיום נערה מתבגרת שלא מעריצה את להקת הבנים הבריטית "וואן דיירקשן". לפני כשנתיים הורכבה הלהקה על ידי סיימון קאוול במהלך צילומי ריאליטי הכישרונות "אקס פקטור" ומאז, הפכה למושא אהבתם של בני נוער רבים ברחבי העולם. חמישיית הבנים המזמרים (נייל, ליאם, הארי, לואי, זאין) שעד לא מזמן היו אנונימיים לחלוטין ויכלו להשתטות בהתאם לגילם הצעיר (19-20) ולנהל אורח חיים סולידי, הפכו ברגע להרכב לוהט בתעשיית המוסיקה הצעירה. אם תרצו, ג'סטין ביבר פי חמש. בסוף 2011 החלה הלהקה במסע הופעות שגרר אחריו עוד שלושה מסעות שונים. את טקס הסיום של האולימפיאדה חתמו החמישייה עם מיני- מופע שזכה לצפיות רבות. לא עבר זמן רב ובינואר 2013 יצא סרט דוקומנטרי (This Is Us) המציג את סיפורם האישי של הבנים הצעירים שהפכו לכוכבים נוצצים בשמי הממלכה הבריטית בפרט ובעולם בכלל. מקסום הפופולאריות של הבנים לא נעצר בזה, וספר חדש נולד השנה. "האומץ לחלום, סיפורה של להקת הבנים המצליחה בעולם" ובו, הגיגים, חוויות, התוודות והרבה תמונות של הבנים.
כמו כל סטאר עולמי שמגלגל מיליונים ומפעיל סביבו צוות אינטנסיבי של אנשים שאחראי למצב רוח והנוחות הכללית של הפיגורות, גם את חברי D1 מקפידים לעטוף בתנאים טובים ומפנקים. זה בא לידי ביטוי בעוזרים צמודים, מלבישים וסטייליסטים, ובימים אלו נחשפת גם האחוזה המפוארת בלוס אנג'לס, שמאכלסת את הצוות במסע ההופעות של החבורה הנערך בסביבה. האחוזה הפומפוזית מרווחת במיוחד (10,000 מ"ר). היא טובלת בנוף פתוח ומרהיב והכי חשוב - יש בה בריכת שחייה (באורך 14 מ'). אחרי הכל מדובר בחמישיית בנים צעירים שעיתוני אקטואליה הם פחות מעניינים אותם בשעות הפנאי והם לבטח יעדיפו להשתכשך בבריכה בין כניסה לפייס בוק, עדכון בטוויטר, או צילום משותף בבגד יד שיעלה לאינסטגרם.
האחוזה שנבחרה לשכן את החבורה הבריטית, מעוצבת בצורת יאכטה עצומה, כשבחזיתה מודגשות קומות האחוזה והאלמנטים אדריכליים המעוגלים, בשילוב חלונות פנוראמיים עצומים. ברחבי שש הקומות מפוזרים חמישה חדרי שינה, שמונה חדרי רחצה, שני חדרי ספא, חדר כושר, חדר קולנוע, חלל מועדון (עם אפקטים של תאורה משתנה ורמקולים עצומים), מרתף יינות, שני מטבחים וחנייה לשמונה רכבים. קשה לשים את האצבע על סגנון עיצוב מובהק שהאחרים על תכנון הלוקשיין בחרו. כל חדר שינה עוצב בסגנון שונה. החדר המרהיב ביותר שוכן כמובן בקומה הגבוהה ביותר, ומשקיף על הכל מלמעלה. יש בו גם מיטת אפריון מלכותית, אח ומרפסת מרווחת, מה שמעלה את השאלה מי מחברי הלהקה זכה ללון בחדר זה. שני המטבחים במקום מעוצבים במראה סופר-מודרני שבא לידי שימוש בצורות בלתי קונוונציונאליות והרבה נירוסטה. לא ברור עד כמה הצוות הבריטי שהתלווה ללהקה עשה במטבח שימוש, כך או אחרת, אם לאחד מהילדים יתחשק פתאום באמצע הלילה צ'יפס ונקניקיות - יהיה איפה לארגן לו את מבוקשו. שבעה לילות שבילו הכוכבים והצוות במקום הסתכמו ב- 27 אלף דולר.
לצפייה בסרט על להקת הבנים