וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משרד התחבורה: עיצוב פנים על גלגלים

חדווה אלמוז

20.9.2012 / 8:15

אופניים, אוטובוס קטן וקרון רכבת, מעטרים את משרד הפרסום המצליח ביותר בבנקוק, שזכה לעיצוב פנים ייחודי ושובר שיגרה הן לעובדים וללקוחות הפוטנציאליים

משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
פינות העבודה מרווחות ונוחות עם שולחנות ארוכים בעלי צורות שונות/בנין ודיור, Wison Tungthuny

חברת הפרסום Saatchi & Saatchi היא אחת מחברות הפרסום הגדולות והידועות בעולם וככזו, הוחלט במשרדי החברה, בבנגקוק שבתאילנד, להגביר את המוטיבציה ליצירתיות באמצעות עיצוב מחדש של המחלקה הקריאטיבית וגייסו למשימה את Supermachine Studio.

משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
אזור המנהלה עוצב בסגנון פחות פרוע לעומת אזור העובדים שזקוקים לגירויים/בנין ודיור, Wison Tungthuny

המקום מחולק לשניים: אזור הקריאטיביות ואזור המנהלה. האזור היצירתי עוצב כחלל פתוח, בהיר ומואר, ומנגד, אזור המנהלה עוצב באווירה פחות צבעונית ומוארת, אבל כזו שעדיין מודגשת בו הצבעוניות. השילוב הזה בדיוק בא להוכיח שלצד תצוגה מרשימה גם למנהלים דרושים גירויים ליצירתיות. במעבר בין שני האזורים מעמד תצוגה צבעוני בנוי מחוליות מחוברות כשמצדו האחד ניצב קיר צבוע שחור וצהוב וספה אדומה, ומצדו השני שולחן ענק שעשוי מאופניים בגודל מלא.

הצעה שאסור לפספס

התקדמו לדור הבא של ברי המים של תמי4: קטנים יותר, חכמים יותר

לכתבה המלאה
משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
שולחן ישיבות ענק מורכב מאופניים שיכולים להפרד לשולחנות קטנים/בנין ודיור, Wison Tungthuny

גורמי העיצוב, שלקוחים מאביזרים פונקציונליים בחיי היום יום, קיבלו כאן משמעות שונה ונעשה בהם שימוש אחר מהמקובל. השולחן הענק שעשוי מאופניים יכול להיפרד לשולחנות קטנים יותר, לפי הצורך של העובדים. דוגמה נוספת היא שולחן הקבלה בכניסה, שעוצב כמו אוטובוס קטן ולבן ונראה כמו דלפק קבלה קלאסי, אבל יכול בקלות להפוך לבר משקאות או לעמדת קפה או להישאר בייעודו המקורי.

משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
על שולחן ארוך וצבעוני ניצבים כל הפרסים הנחשקים שהמשרד זכה בהם/בנין ודיור, Wison Tungthuny

כל פינה באזור הקריאטיבי טופלה באופן שונה. לאינטימיות הנדרשת בפגישות עם אורחים מבחוץ עוצב אזור הישיבות כקרון רכבת ואפילו לוח המודעות קיבל משמעות שונה מהמקובל כשנוצר כאן קיר שלם שכל הנוכחים במחלקה מוזמנים לתלות עליו כל שעולה על רוחם. כך, העיצוב הכללי התמקד בטרנספורמציה מהמוכר למשהו דמיוני, אך יצר סביבה שתוכל לשמש את העובדים במשרד ביום יום. עם זאת, בעיצוב יש התחשבות בגודל המוגבל של החלל, ולכל אחד מהמרכיבים בעיצוב הכולל יש יותר ממטרה שימושית אחת.


לאינדקס מעצבי פנים; לאינדקס שיפוצים
לפורטל העיצוב מבית מגזין בניין ודיור

משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
אזורים קטנים כמו קרונות רכבת, שבהם העובדים יכולים לדבר בפרטיות ואף לאכול יחד/בנין ודיור, Wison Tungthuny
משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
לוח מודעות ענק בו כל עובד מוזמן לתלות את שעולה בראשו/בנין ודיור, Wison Tungthuny
משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
אזור ההנהלה המתון יחסית מתהדר בתקרה שמזכירה מקוך/בנין ודיור, Wison Tungthuny
משרד פרסום Saatchi & Saatchi  בבנקוק. Wison Tungthuny, בנין ודיור
האזור שמפריד בין ההנהלה לחללים הפתוחים של העובדים/בנין ודיור, Wison Tungthuny

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully