וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אתם לא לבד

לרה רוטר

5.3.2008 / 14:20

הן יחגגו לכלב שלכם יומולדת, יעשו לדוור נעים בגב ויסבלו למענכם את החריץ של האינסטלטור. 3 בנות ישמרו לכם על הבית כשלא תהיו

ליאת נובק אליאב (30), ליאת שפרן (28) ושחר גל סטפנסקי (29), הן שלוש עורכות דין עסוקות, שהבינו יום אחד שהן בבעיה. בכל פעם שמגיע הרגע בו צריך לפתוח את הבית לעוזרת או לחכות לאינסטלטור, הן נותרו נטולות זמן וחסרות אונים. אחרי שהעניקו שירותים חוזרים אחת לשנייה, החליטו הבנות לפני כשנה, להקים את 'האוס סיטינג', חברה המעניקה "שירותי בית", למען כל מי שנתקע בלי חבר, שכן או בן משפחה שיוכל להשקות לו את העציצים בעת נסיעה לחו"ל, לפתוח את הדלת לעוזרת הבית בהעדרו, לחכות לטכנאי הכבלים או לאינסטלטור כשהוא בעבודה, להניע את הרכב לטובת שימור המצבר בעת שהייה ממושכת מחוץ לבית, לאבזר את הבית לקראת החזרה מהטיול ואפילו להדליק את הדוד שיהיו מים חמים לכשיגיע.

"המיזם הוקם מצורך אמתי שלנו", מספרת נובק אליאב, "אנחנו מציעות שירותים שונים, המוצעים במסגרת חבילות קבועות, כשכל אחת מהן מתומחרת באופן שונה, לפי יום או שעה". חבילת ה"סילבר", למשל, כוללת פעולות שמירה ואוורור הבית בזמן היעדרות ממושכת, כמו איסוף דואר, השקיית עציצים, החלפת מצעים ורכישת מוצרי מזון בסיסיים, ועלותה 70 ש' ליום. חבילת ה"גולד”, כוללת טיפול מוקפד בחיית המחמד, תוך שמירה על שגרת יומה ועלותה 120 ש'.

במסגרת חבילות המתומחרות לפי שעה, מוצעת חבילת ה"ריל אסטייט", בה מראות הבנות את הדירה שלך ללקוחות או שוכרים פוטנציאליים, תמורת 65 ש' לביקור וסכום נוסף עבור כל שעה. חבילת ה"סופרוויזינג", בה מחכות הבנות לטכנאי או לאיש המקצוע, בזמן שאתם בעבודה, תעלה 40 ש' לשעה. כל דרישה סבירה נוספת במסגרת השירותים תיבדק לפי כדאיותה, כך שאם יש למי מכם צרכים שהם לא במסגרת החבילות, כדאי לנסות ולפנות.

אם אתם כבר עומדים לעזוב את הבית, הבנות מתנדבות לספק לכן גם את חבילת הפרימיום, הכוללת המלצות על מקומות בילוי, מסעדות, הצגות ואירועים שונים ברחבי העולם. על ההמלצות מופקדת ליאת נובק אליאב, שמעידה שהידיעות שלה על מה שמתרחש בתחום מגיעות עד ניו זילנד .

בהרהורים עמוקים ונוגים קצת יותר, יש במיזם הזה משהו קצת עצוב. בעידן הפוסטמודרני הנוטה יותר ויותר לאינדיבידואליות, לטוב ולרע, כבר אי אפשר לבקש מהשכן או מהחלבן להשקות לך את העציץ או לפתח את הדלת לעוזרת. אבל אם כבר זו המציאות, מציאות שגם מאפשרת לנו להיות חלקיקים נפרדים ועצמאים, אז למה שהייאוש לא ייעשה יותר נוח?

נובק-אליאב מגיבה "השירותים שלנו מיועדים בעיקר לאנשים שנוסעים הרבה לחו"ל. אם את נוסעת פעם בשנה אז ברור שאפשר לבקש משכן או מחבר, אבל כשהנסיעות תדירות, זה כבר הופך ללא נעים וכאן מתחיל התפקיד שלנו. אוכלוסייה נוספת שאנו פונות אליה היא תיירים שמחזיקים כאן בתי קיץ שדורשים תחזוקה במשך השנה. מעבר לזה, החבילות שמיועדות לאירועים חד פעמיים כמו לחכות לבעל מקצוע או להראות דירה ללקוחות, הן חבילות שנולדו מתך המחשבה שרב האנשים עובדים בשעות היום והרבה פעמים נתקעים עם הדברים האלה. אבל אם יש שכן טוב או בן משפחה שגר קרוב ומוכן לעשות עבורך את הז'סטות האלה, אז ברור שעדיף".

הבנות מעידות שכבר יש ביקוש שהגיע בעקבות ליחשושים מפה לאוזן. בפועל, הן כרגע המבצעות הבלעדיות של כל המשימות, אבל בהמשך הן מתכוונות להוסיף עובדים נוספים, בעיקר מניר צבי, המושב בו גדלו. "אנחנו לא נפרסם מודעת דרושים כדי למצוא עובדים", מסבירה נובק אליאב, "כי החדירה לפרטיות והאמינות של המיזם, זה הדבר שהכי חשוב לנו לפתח ולשמר”.

"האוס סיטינג", טל' 054-2166460.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully