זה רק נראה כמו מגרש סקייטבורד בסלון

צפיפות האוכלוסין והבנייה המרובה ביפן הולידו את הבית המקורי הזה שנראה כמו מגרש החלקה לסקייטבורד. החדרים מוצנעים מאחורי ארונות והמטבע מעורר תיאבון

חדשות מתפרצות לפני כולם הורידו עכשיו הורידו עכשיו להורדת האפליקציה מ-Google Play להורדת אפליקציה מ-AppStore

על צפיפות האוכלוסין והבנייה המרובה שקיימות ביפן אין לנו מה לחדש לכם. אבל על צורות התכנון המקוריות של האדריכלות והפתרונות שיש לאנשי המקצוע לתת לתושבים באזור, דווקא כן. כך למשל בעיר אוטה שביפן עוצב לאחרונה בית משפחתי שבשל הקרבה הצמודה לבתים השכנים מצאו האדריכלים פתרון יוצא דופן. מדובר ברצפה משופעת שמתרוממת כמעט לגובה התקרה ונראית במבט ראשון כמו משטח להחלקה לסקייטבורד שמסתיים בחלון וויטרינה גדול. אלא שמדובר בתכנון גאוני שמבטיח את פרטיות הדיירים מייצר תחושה של חלל גדול ופתוח, מאפשר כניסה של קרני השמש וחתיכת שמיים כחולה בצורה מרבית. בנוסף, כל הקירות בבית הזה הם שטחי מגורים ואחסון. שכשכל הדלתות סגורות הבית נראה כמו אולם אחד גדול. המטבח שמעוצב כמו אי ארוך במיוחד הוא האלמנט היחיד שנשאר מחוץ לארונות והוא בהחלט מעורר את התיאבון.

עוד בנושא:

אוהבים את הלוק של אוסטין פאוור? אתם תעופו על הדירה הזאת
צבעו את ביתם בכחול וזכו לאיומים מהשכנים
לא להאמין: רכבת הרים בתוך הבית